Vízálló padlóburkolatok

Nem szeretnél hidegburkolatot a konyhába, fürdőszobába? Jó lenne, ha az egész lakásban, házban azonos padlóburkolat futhatna végig az egységesség érdekében? Erre nyújtanak megoldást a vízálló melegburkolatok! Cikkünkben összefoglaljuk, melyik terméknek mi az előnye, és hol érdemes használnod.

 

Vízálló laminált padló

A vízálló laminált padló a laminált padlóburkolatok új generációja, mely akár 24 órán keresztül ellenáll a víznek. Fából és szerves kötőanyagokból készülő, környezetbarát módon előállított termék. Egyesíti a fa alapanyagú és a vízálló padlók legkedvezőbb tulajdonságait, nem tartalmaz PVC-t és lágyítóanyagokat. Élethű felületi struktúrák és kidolgozottság jellemzi, antisztatikus és antibakteriális felületi réteggel rendelkezik. Klikkrendszere könnyű lerakást és megfelelő kapcsolódást biztosít. Magas járáskomfortot nyújt a melegburkolatok komfortérzetével, magas kopásállóságú termék. Könnyen karbantartható, tisztítható. Lerakható a lakás bármely helyiségében, akár konyhában és fürdőszobában is. Ahhoz, hogy sokáig szép maradjon, érdemes figyelni rá, hogy lehetőleg kevés víz érje, és minél előbb fel legyen törölve a felülete.

 

Vízálló tekercses vinyl padlóburkolat

A vinyl burkolatok „belépő” terméke a tekercses vinyl padlóburkolat, mely a régi PVC-k sokkal modernebb, továbbfejlesztett változata. Tökéletesen vízállóak, használhatóak konyhában, fürdőszobában, vagy más helyiségekben is. Tekercses formátumban kaphatóak, általában 2-3-4 méteres szélességben, lerakásuk egyszerű. Lehetnek kő- vagy famintásak, illetve dizájn és speciális burkolatok is. A lakossági termékek mellett közületi felhasználásra is alkalmas típusok is elérhetőek.

 

Vízálló modul vinyl padlóburkolat (LVT)

A modul vinyl padlóburkolat panelekben kapható termék. Legnagyobb előnye a vízállóság, így az erős páratartalomnak kitett helyiségekben, például konyhában, fürdőszobában vagy mosókonyhában is alkalmazható padlóburkolatként. További előnye, hogy élethűen tükrözi a fa- vagy kőburkolatok mintázatát, illetve akár más különleges mintákat. Magas járáskomforttal rendelkezik, könnyen tisztán tartható. A modul vinyl padló ragasztós és klikkes verzióban elérhető.

 

Vízálló SPC padló

Az SPC padló a vízálló padlóburkolatok legújabb generációja, legmagasabb kategóriájú terméke, amely a vinyl padlóburkolatokkal számos tulajdonságában hasonló termék. 100%-ig vízálló, így konyhában és fürdőszobában is bátran használhatod! Magas járáskomforttal rendelkezik a melegburkolatok komfortérzetével. A legfontosabb különbség az ásványi alapanyagban rejlik, amely merevebb, még kiválóbb méretstabilitással rendelkező terméket eredményez. Ennek köszönhetően alkalmazható nagyobb méretű üvegfelületek közvetlen környezetében, akár télikertekben is. Az SPC padlót élethű felületi struktúrák és kidolgozottság jellemzi. Könnyen karbantartható, tisztítható.

 

Tekintsd meg termékeinket oldalunkon, és válaszd ki kedvenced igényeid és stílusod szerint!