Blog

Böngészd át cikkeinket, melyek hasznos információkat tartalmaznak a termékek felhasználási területéről és lerakásáról! Mindemellett újdonságokról, trendekről, tippekről is olvashatsz.

Otthonfelújítási támogatás

Az idén indult otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően most akár 3 millió forintot is spórolhatsz a lakásfelújítás költségein! Az alábbiakban összefoglaljuk, mire figyelj, ha érintett vagy!

Tovább

Fürdőszoba-felújítás bontás nélkül

A lakásfelújítások, ezen belül is a fürdőszoba-felújítások egyik legkellemetlenebb folyamata a bontás. A régi csempe, járólap eltávolítása óriási porral, kosszal és zajjal jár, ráadásul a törmelék megfelelő elszállításáról is gondoskodni kell. Ha szeretnéd mindezt elkerülni, van megoldás!

Tovább

Milyen méretű szőnyeget válassz?

Szőnyegvásárlás előtt állsz, de elveszettnek érzed magad a sok méret között? Segítünk! Képes ajánlónkkal könnyen eligazodhatsz a szőnyegméretek között, akár a nappaliba, étkezőbe, vagy a hálószobába szeretnél szőnyeget választani.

Tovább

Vízálló padlóburkolatok

Nem szeretnél hidegburkolatot a konyhába, fürdőszobába? Jó lenne, ha az egész lakásban, házban azonos padlóburkolat futhatna végig az egységesség érdekében? Erre nyújtanak megoldást a vízálló melegburkolatok! Cikkünkben összefoglaljuk, melyik terméknek mi az előnye, és hol érdemes használnod.

Tovább

1-9 termék. Összesen: 14

Page